Cuties första dag hemma igen

Cutie har varit hemifrån i 5 veckor och det är inte lika lätt att sätta in honom i kattgruppen här hemma igen. Cutie har varit borta för länge hemifrån för att både han och mina hemma katter ska känna igen honom. Cutie var själv väldigt fräsig och rädd, när buren öppnades och alla mina katter var nyfikna på den nya familjemedlemmen. Rädslan la sig lite och efter ett par timmar så började Cutie utforska hemmet med stor försiktighet (det var så mycket katter överallt för honom att hålla reda på). Han fann sin gamla leksak bollbanan som han visade stort intresse för, det tror jag gjorde att han kände sig lite lugnare och tryggare.https://youtube.com/watch?v=n9ccWl1JKm8%3Fecver%3D1 Thyme och Harry var genast de katter som Cutie kände sig lite tryggare med och följde gärna efter dem. Både Thyme och Harry är så snälla mot alla, perfekta välkomnade katter som tar han om alla smiley https://youtube.com/watch?v=chR7N_6AAd8%3Fecver%3D1Alla katt-tanterna, Nally, April, Agnes och mamma Yulia var inte lika välkomnande och fräste när Cutie kom för nära. Det tråkiga är att mamma Yulia är värst, hon är som en kobra, fräser och morrar ordentligt mot Cutie. Jag tror att Cutie känner igen sin mamma och han vill så himla gärna vara nära henne hela tiden men hon är inte trevlig tillbaka, så det blir nog inget mor-son-mys mera smiley På eftermiddagen och kvällen så hade vi sovrums-dubbelsäng-tv mys, det var tufft att åka bil i flera timmar, byta hem (igen på kort tid) och träffa nya katter och miljö. Dock tror jag att Cutie känner igen sig, man märker det på att han har koll på alla klätterträd, små genvägar bakom, ovanpå, under m.m. i huset. Det tar nog lite tid för Cutie att anpassa sig och känna sig helt trygg och helt hemma igen, men redan efter 12h så känns det som att Cutie anpassat sig väldigt bra. Mina vuxna katter är rätt coola och bryr sig inte om honom speciellt om han inte kommer för nära, så det är en väldigt lugn och harmonisk miljö att komma till för Cutie smiley