2 december – S*Mainehappy´s Cutie välkomnas hem igen

Älskade S*Mainehappy´s Cutie är varmt välkommen hem till Mainehappys igen. Jag är så glad att ha Cutie hemma igen, det är så fruktansvärt att i efterhand upptäcka att den familjen man trodde bara gott om, var helt opålitlig och oseriös i sitt köp av kattunge, i detta fall extremt snåla, falska och giriga personer som blev en fara för kattens välbefinnande. Att köpa katt från Mainehappys är ett stort ansvar och stort prillige som jag hoppas att alla känner när de köper Maine Coon från mig, detta stora förtroende ska förvaltas med kärlek, hälsosamt och bra och livslångt hem.

Alla mina kattungar har fantastiska hem och familjer. Jag är så glad och stolt över alla fina hem som mina Mainehappysar fått smiley Jag är väldigt noga och extremt noga med att berätta för alla som köper katt från mig att jag som uppfödare inte släpper kontakten och händer det något är jag den man ringer till först och jag som uppfödare har första prioritet att köpa tillbaka katten om det skulle hända något oförutsett som gör att man måste skiljas från varandra.Cutie får stanna hemma hos Mainehappys just nu, efter detta med oseriösa kattungeköpare är jag extremt osäker på vad som blir ett gott hem för mina katter. Det viktigaste i hela världen är att Cutie får ett livslångt, hälsosamt och bra och kärleksfullt hem, var det är någonstans vet jag inte idag och det är heller ingen brådska att ta reda på det känner jag. Viktigast är att han mår bra och har trygghet och det är hemma hos Mainehappys!