Dag 87 – Sweetie hängig

Redan igår kväll så kräktes Sweetie lite, i natt kräktes hon och i morse så det har inte varit bra. En kattunge som förlorar mycket vätska och vikt fort kan vara livshotande. Sweetie har varit väldigt hängig och inte velat vara med. Hon har inte ätit själv så jag har stödmatat och vätskat upp henne med KMR flera gånger under dagen. I början fick hon bara några ml per gång med 30-45 minuters mellanrum, sedan ökade jag mängden vätska och ökade mellanrummet vid tillfällena. Hon har sovit och återhämtat krafterna mellan varven. Nu på kvällen, har hon piggnat till och lekt lite med sina syskon, hon fick i sig lite kokt vit fisk ca 1 msk av egen maskin, vilket var skönt att se. Lite senare såg jag att hon diade mamma Yulia (vilket hon inte heller velat på hela dagen) och det kändes så bra att se smiley Sweetie har blivit piggare och piggare under kvällen, så nu håller vi tummarna att detta går åt rätt håll. Jag har ringt runt till flera veterinärer och det kan vara vaccinet hon fick som gör att hon blivit hängig. Bra att alltid ha kattungarna hemma i lugn miljö efter vaccinationsbesöket, rekommendation är att de inte får flytta förrän efter minst 2 dagar efter chipp. En bra regel tycker jag smiley Massor med pussar, omsorg och oändlig kärlek är väldigt viktiga komponenter i tillfrisknandet smiley