Dag 85 – vaccination nr 2, chipp och veterinärbesiktning

Det var dags för sista vaccinationen och chippning och veterinärbesiktningen inför kattungarnas kommande flytt smiley Denna gång tog jag kattungarna 4 st åt gången så hela måndagen åkte jag fram och tillbaka med kattungar kändes det som, men på plats var det lättare och bättre och mindre stress för alla att ta detta i två omgångar smiley Veterinären sa att besikta kattungar är ett av det bästa som finns smiley Hundvalpar är inte alls lika söta, de springer omkring och kissar och bajsar på hela golvet under veterinärbesöket smiley Kattungar är mycket bättre att ha på besök smileyBusiga Hone ville inte alls undersökas eller vara stilla smileyVeternären passade på att mysa och pussa på Peach smileyKattungarna fick springa omkring lösa på golvet hela tiden, för ett veterinärintygande är att de rör sig korrekt smileyBåde veterinären och assistenten, rörde sig med hasande fötter och försökte stå still så mycket som möjligt smileyPeach bänkade sig på väntstolen och kollade in när syskonen blev besiktade, vaccinerade och chippade smiley