Thyme hos doktorn med irriterat öga

Thyme har i över en vecka nu haft ett irriterat öga så idag var vi på Strömholms Ögonklink och visade upp ögat, tog alla prover och lyste ögat. Strömholms Ögonklinik är fantastiska, jag har mycket kontakt via mail, bilder och telefon innan jag kommer på besök, veterinärerna Nils och Karin är helt underbara och de är så duktiga på ögon och framförallt på katt smiley Flera av mina katter har varit någon gång och besökt ögonklinken och Thyme har varit hos veterinär Karin flera gånger förut så veterinärerna känner väl till mina Maine Cooner. Idag Thyme stående ovationer för hur fantastiskt fin Maine Coon han var både i sin storlek och vilken bra form han var i, veterinärerna blev helt fascinerade av att Thymes ögon är så jättefina. Tydligen är Maine Cooner väldigt drabbade av att ha inåtväxande ögonlock som måste opereras. Det behöver inte Thyme, för hans ögon är superfina smiley Summeringen av dagens besök var att det är inget fel på ögat men att Thyme, vilket är jätteskönt! Ögat är extra irriterad så vi har fått speciella ögondroppar som ska smörja ögat, som vi ska köra 2 veckor framåt minst 4 ggr/dag smiley