Dag 36 – kattungarna är ute i halva huset

Kattungarna har fått komma ut några gånger per dag och springa fritt i lite mer än halva huset smiley De tycker det är både läskigt och jätteroligt att utforska nya saker och rum smiley Mina stora katter tycker det är sisådär med blandad förtjusning smiley Killarna Harry och Thyme har redan varit inne en hel del i kattungerummet för att hälsa och nosa på småttingarna smiley Tjejerna Agnes, April och Nally är däremot inte alls så glada att ha kattungar springades omkring överallt, men med uppsikt och korta stunder och att de stora katterna har egen yta att vara själva på så kommer alla att vänja sig sisom tid smiley
Harry tycker om och tar hand om alla smileyApril är lite nyfiken ändå på småttingarna smileyBäst är det att vara hos mamma Yulia smiley