Yulia får gå i sele och lina – eftersom hon löper!

Bara för att man löper behöver man inte vara inne, Yulia fick följa med alla ut i sele och spårlina. I vanliga fall – fast hon är fertil – brukar Yulia få gå lös tillsammans med mattes “hököga” och “falkreflex”, Yulia brukar sköta sig jättebra lös på tomten smiley Men när en katt löper så ska man definitivt inte lita på att hon håller sig nära matte, det kan gå på en millisekund så är hon borta. Säkrast är att ha henne i sele och lina smiley Att gå i sele var något som var sisådär tyckte Yulia, men efter ett tag accepterade hon läget smiley Agnes som i vanliga fall tycker att Yulia är pest och pina och fräser åt henne, höll sig bredvid oss hela tiden. Jag tror det beror på två saker, Agnes älskar sin matte och vill vara med mig jämt och sedan var spårlinan som släpade runt kul på gräsmattan vart vi än gick och är rolig att jaga smiley Här ligger Agnes och spanar på Maranerna och Yulia har huvdet i rabatten och letar efter möss smiley Yulia och matte kollar in förödelsen efter Maranernas slakt av mitt trädgårdslan….Maranerna älskar att sandbada och hålla på att picka i trädgårdslandet smiley Det finns ett litet hopp om att morötterna kanske kan får överleva…i alla fall under jorden….smileyFilmsnutt på Maranera 11 veckor, Yulia och Agnes smileyFilmsnutt 2 på när Maranerna jagar fjärliar. Det är inte bara katter som jagar fjärliar smileyHarry kom och kollade in läget, medans Nally sitter och tittar efter något intressant i granhäckensmiley Harry brukar också tycka det är kul att leka med spårlinan, man får ha lite koll för får Yulia ett ryck och vill börja springa, behöver spårlinan vara fri från 1-3 st Maine Cooner som sitter eller håller i linan. För då tar det tvärstop för den stackarn som har sele på sig smiley Vilken fantastisk dag, perfekt katt-, kanin- och hönsväder smiley Lagom varmt och soligt ute smileyYulia hälsar på vår kaningäst Kiwi, som känner sig lite ensam i egen hage smiley