Agnes och Harry

Det är ett tufft arbete att vara familjens mest populära katt smiley Alla älskar Harry, det har alltid varit ett extra speciellt band mellan Harry och April smiley Nu har även Agnes skapat ett sådant speciellt band med Harry smiley Så stackars April får dela Harry med Agens, något som i början var lite kämpigt för April- Men underbara Harry ger dem båda lika mycket uppmärksamhet, kärlek och tid för smiley Idag är alla nöjda och glada över att det fungerar så bra att dela på Harry smiley

Agnes ocb Harry delar korgen smiley Agnes och Harry är jättenöjda efter att haft en skön lördag ute på tomten smileyHarry jagade möss, en av dem åt han upp!!!!! Det har aldrig hänt förr, förut har han bara stolt burit hem dem och sedan lagt dem på altanen, gräsmattan eller inomhus för att visa matte hur duktig han är smiley Idag åt han upp en av de 2 st möss han tog hem…urk