Kantareller och nöjd April

Lördagen den 27 juni var jag och min pappa bokade som bröllopsfotografer, vädret var riktigt bra, soligt och varmt, något som mina katter tyckte var toppen och ville vara ute på tomten och springa. Men eftersom jag var borta hela förmiddagen kunde inte katterna få komma ut på tomten förrän ca 18-tiden smiley Det är alltid vanskligt att släppa ut dem seneftermiddag/kväll för det är svårt att få in dem för natten eftersom det är perfekt jakttid för en katt smiley Jag och Harry plockade lite sommarkantareller bakom växthuset smileyAlla mina katter är rätt duktiga på att komma in när jag lockar med lite kattgodis eller mat, eller så kommer de traskanade in själva efter en kort stund. April är den katt som är i stort sett omöjligt att få in om hon inte vill gå in själv av egen maskin smiley April brukar komma in till natten, då det rejält mörknar och blir kallt. Igår lördag kom hon in kl. 23:00, hungrig, trött och helt supernöjd av att få vara ute och springa som hon ville i 5 timmar smiley