Mormor April

Mormor April är världens bästa och duktigaste kattmamma, både på att föda och ta hand om sina kattungar, andras kattungar är som andras “ungar” som man brukar säga smiley Jag tycker det är lite ledsamt och konstigt, eftersom April var/är en sådan fantastisk mamma. Men så är naturen, tuff!Jag vet inte om jag ska skylla på åldern att jag är gammal och glömsk/förvirrad eller för att jag sover för lite och är ständigt lite trött…. men idag låg Henri nästan bredvid April och jag tog förgivet att det var hans mamma Nally och la honom bredvid för att gosa med mamma (trodde jag)….. Men det var ju mormor April som inte alls tycker att kattungarna är speciellt roliga eller underbara, utan helt tvärtemot. April blev också alldeles paff av att ha en kattunge hos sig, hon blev nog också förvirrad som jag för hon började tvätta Henri tills hon plötsligt kom på att hon inte gillar kattungar och fräste åt honom och gick därifrån. Som tur har kattungarna lärt sig att mormor April är en fräsande tant, henne ska man inte bry sig om så Henri brydde sig inte speciellt över att ha hamnat hos fel katt, stabil kille smiley